Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_uprava_ploch2012_01Terénnou úpravou koncom mesiaca máj 2012 prešli i plochy v ústredí obce, ktoré síce neboli zahrnuté do projektu výstavby nového námestia, avšak boli priamo dotknuté stavebnými prácami či už prejazdom stavebných mechanizmov, alebo ako dočasné skládky materiálu.

Úpravou prešla plocha pred budovou vinárne pána Gáboríka a plocha vedľa neobývaného domu pani Delinčákovej.
Súbežne došlo k úprave okolia 14 bytového nájomného domu, kde zamestnanci obce upravili priestor po odstránenej čističke a zrušenej žumpe, nakoľko bytový dom a zdravotné stredisko sú už od roku 2011 pripojené na sieť verejnej kanalizácie.
Dočasu, ako náhle vyrastie prvý trávnatý porast, na upravených plochách bude proti burine vykonaný postrek a následne na to sa vykoná vysiatie nového trávnika.
Úpravou prešla plocha pred budovou vinárne pána Gáboríka a plocha vedľa neobývaného domu pani Delinčákovej.Súbežne došlo k úprave okolia 14 bytového nájomného domu, kde zamestnanci obce upravili priestor po odstránenej čističke a zrušenej žumpe, nakoľko bytový dom a zdravotné stredisko sú už od roku 2011 pripojené na sieť verejnej kanalizácie.
Dočasu, ako náhle vyrastie prvý trávnatý porast, na upravených plochách bude proti burine vykonaný postrek a následne na to sa vykoná vysiatie nového trávnika.

{gallery}fotogaleria/Prace/2012/50j/Ustredie/Uprava_ploch{/gallery} 

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada