Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

Obraciame sa na výtvarníkov, grafikov a dizajnérov s výzvou na vytvorenie návrhu originálneho loga Organizácie cestovného ruchu Kysuce.
Výzva sa vzťahuje na profesionálnych i neprofesionálnych tvorcov v príslušnom odbore vrátane študentov škôl so zameraním na výtvarnú tvorbu, grafiku a design.
Obraciame sa na výtvarníkov, grafikov a dizajnérov s výzvou na vytvorenie návrhu originálneho loga Organizácie cestovného ruchu Kysuce. Výzva sa vzťahuje na profesionálnych i neprofesionálnych tvorcov v príslušnom odbore vrátane študentov škôl so zameraním na výtvarnú tvorbu, grafiku a design.

Organizácia cestovného ruchu Kysuce, ktorá vznikla vo februári 2012, združuje kysucké  mestá a obce a podnikateľské subjekty z oblasti cestovného ruchu.

Obsah loga tvorí text:  Kysuce   
Návrh loga musí byť spracovaný digitálne a zaslaný na CD nosiči vo farebnej verzii a v jednofarebnej verzii vo formáte JPG, vo vektorovom formáte a CMYK farbách. Logo musí by použiteľné na drobné predmety (pero) aj na veľké reklamné tabule. 
K zaslaným návrhom treba pripojiť osobné údaje autora návrhu (meno a priezvisko, adresa bydliska). Návrhy nespĺňajúce podmienky alebo zaslané po termíne uzávierky budú vylúčené. 

Termín uzávierky zasielania návrhov: 15. mája 2012

Návrhy zasielajte poštou, resp. osobne na adresu: 
Organizácia cestovného ruchu Kysuce
Námestie slobody 30
022 01 Čadca
Na obálku uveďte heslo: LOGO Kysuce 
Informácie: 041/4335 603
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 

 
Zaslané návrhy posúdi odborná komisia. Vybraný najlepší návrh bude realizovaný a jeho autor bude odmenený finančnou prémiou 500 eur. O výsledkoch budú úspešní uchádzači informovaní do dvoch týždňov od zasadnutia komisie.

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada