Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

Uplynul marec – Mesiac knihy, kedy sme sa viac zamýšľali nad knihou a poslaním knižníc. V súčasnosti internet a výpočtová technika vytláčajú knihu do úzadia. I napriek tomu knihe zostáva naďalej nenahraditeľné miesto v našej spoločnosti, je základným kameňom informácií a vedomostí.
thumb_marec_kniha2012_01Uplynul marec – Mesiac knihy, kedy sme sa viac zamýšľali nad knihou a poslaním knižníc. V súčasnosti internet a výpočtová technika vytláčajú knihu do úzadia. I napriek tomu knihe zostáva naďalej nenahraditeľné miesto v našej spoločnosti, je základným kameňom informácií a vedomostí.
 
Aj Obecná knižnica vo Vysokej nad Kysucou poskytuje služby obyvateľom obce i blízkeho okolia počas celého roka. Mnohí využívajú neplatenú službu verejného internetu. Počas marca - Mesiaca knihy pripravila knižnica pre deti zaujímavé podujatia. Medzi tradičné, ktoré sa konajú každoročne, patrili informačno-vzdelávacie návštevy žiakov základných škôl, ktorých sa zúčastnili takmer všetky triedy. Pre deti boli pripravené podľa ich veku literárno - zábavné kvízy, súťaže, hádanky a literárne krížovky.
Knižnicu v tomto mesiaci spoločne navštívili i deti MŠ a DD Horný Kelčov. Na všetkých podujatiach
sme sa snažili deťom vysvetliť akú dôležitú úlohu zohráva kniha v ich živote.

{gallery}fotogaleria/Mesiac_knihy/2012{/gallery} 

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada