Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_vysocka_hokejka2012_54Sobota 25. februára 2012 mala v našej obci okrem starostí s topiacim sa ľadom a hroziami lokálnymi povodňami i športovú podobu. V tento deň sa konal I. ročník avízovaného hokejového turnaja, ktorý nesie názov Vysocká hokejka. Jeho usporiadateľom bola Obec Vysoká nad Kysucou a TJ SPARTAK Vysoká nad Kysucou.
Do turnaja, s už tradičnou podmienkou, že sa ho môžu zúčastniť iba vysočania resp. rodení vysočania, sa prihlásilo 5 mužstiev. Plocha pri železničnej stanici v ústredí obce sa tak na niekoľko hodín premenila na hokejový štadión, na ktorom si 45 hokejových nadšencov meralo svoje sily. Po niekoľko hodinových „bojoch“ o postup zo skupiny a následného semifinále a finále bolo výsledné umiestnenie mužstiev bojújúcich o titul Vysocká hokejka nasledovné:
1. miesto: HC Nižný Kelčov
2. miesto: Helabar
3. miesto: Vredlavka Stars
4. miesto: Hybná páka
5. miesto: Železný most.

Do turnaja, s už tradičnou podmienkou, že sa ho môžu zúčastniť iba vysočania resp. rodení vysočania, sa prihlásilo 5 mužstiev. Plocha pri železničnej stanici v ústredí obce sa tak na niekoľko hodín premenila na hokejový štadión, na ktorom si 45 hokejových nadšencov meralo svoje sily. Po niekoľko hodinových „bojoch“ o postup zo skupiny a následného semifinále a finále bolo výsledné umiestnenie mužstiev bojujúcich o titul Vysocká hokejka nasledovné:
1. miesto: HC Nižný Kelčov
2. miesto: Helabar
3. miesto: Vredlavka Stars
4. miesto: Hybná páka
5. miesto: Železný most.
Víťaz turnaja si odniesol ako hlavnú putovnú trofej pamätnú hokejku STANDARD. Ako najlepší brankár turnaja bol vyhodnotený Anton Jantoš (HC Nižný Kelčov) a najlepším strelcom turnaja sa so 6 strelenými gólmi stal Patrik Friščák (Helabar).

Na tomto mieste Vám prinášame na niekoľkých fotografiách atmosféru hokejového dňa. Autorom fotografií je Majo Kmínek.
{gallery}fotogaleria/Turnaje/2012/Hokej{/gallery}  

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada