Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_dom_nadeje_farbaNa základe rozhodnutia predsedníčky vlády Slovenskej republiky Ivety Radičovej vyhlásil Úrad vlády Slovenskej republiky výzvu na podávanie žiadostí o poskytnutie finančnej  podpory z rezervy predsedníčky vlády v rámci programu „Náš vidiek“.
 
Cieľom programu je podpora obnovy vidieka investíciami, ktoré považuje žiadateľ za svoju prioritu a ktoré smerujú k vzniku pracovných príležitostí. Projekty majú prispieť k mobilizácii ľudského, výrobného a prírodného potenciálu vidieckeho prostredia. Pri hodnotení sa bude zohľadňovať aj zachovanie kvality, charakteru a identity miesta podpory.
Obec Vysoká nad Kysucou sa dňa 4. januára 2012 zapojila do výzvy s projektom “Prístavba Domu nádeje vo Vyšnom Kelčove”. Autorom architektonickej časti projektu je spoločnosť Gloria Dei zo Zavaru.
V prípade úspešnosti projektu je možné získať finačnú podporu vo výške 10 000 EUR.
Celkové náklady projektu – 20 107,02 €
Požadované dotácia – 10 000,00 €
Vlastné zdroje – 10 107,02,30 €
Cieľ projektu
Úprava okolia a revitalizácia budovy Domu nádeje a tým zvýšenie dôstojnosti a komfortu pri konaní pohrebných obradov v miestnej časti Vyšný Kelčov, čo v širšom kontexte povedie k revitalizácii centra miestnej časti Vyšný Kelčov.
Cieľom programu je podpora obnovy vidieka investíciami, ktoré považuje žiadateľ za svoju prioritu a ktoré smerujú k vzniku pracovných príležitostí. Projekty majú prispieť k mobilizácii ľudského, výrobného a prírodného potenciálu vidieckeho prostredia. Pri hodnotení sa bude zohľadňovať aj zachovanie kvality, charakteru a identity miesta podpory. Obec Vysoká nad Kysucou sa dňa 4. januára 2012 zapojila do výzvy s projektom “Prístavba Domu nádeje vo Vyšnom Kelčove”. Autorom architektonickej časti projektu je spoločnosť Gloria Dei zo Zavaru. V prípade úspešnosti projektu je možné získať finačnú podporu vo výške 10 000 EUR.Celkové náklady projektu – 20 107,02 €Požadované dotácia – 10 000,00 €Vlastné zdroje – 10 107,02,30 €Cieľ projektu Úprava okolia a revitalizácia budovy Domu nádeje a tým zvýšenie dôstojnosti a komfortu pri konaní pohrebných obradov v miestnej časti Vyšný Kelčov, čo v širšom kontexte povedie k revitalizácii centra miestnej časti Vyšný Kelčov.

Informácie a vizualizáciu projektu nájdete TU.

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada