Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_zastavka_cernana_0001Jednou z plánovaných úloh miestnej samosprávy tohto kalendárneho roka, je postupne opraviť a zrekonštruovať všetky autobusové zastávky na území našej obce. Tie síce slúžia predovšetkým autobusovej doprave, ale sú vo vlastníctve obce. Autobusové zastávky sú pravidelne cieľom vandalov a na ich kráse im nepridávajú ani rôzni roznášači plagátov.

Cieľom prác preto bude autobusové zastávky, ktoré sú pre cestujúcich akýmsi vstupom do našej obce, očistiť, vymeniť poškodené časti a natrieť.
Ako prvá prišla „na rad“ autobusová zastávka pri ZŠ E. A. Cernana. Tej už niekoľko rokov, kvôli pravidelnému vyčíňaniu vandalov, chýbali bočné steny. V dňoch 5. a 6. mája 2011 ju zamestnanci obce opätovne zrekonštruovali namontovaním drevených palisád. Do jej interiéru bude, v priebehu nasledujúceho týždňa, umiestnená i plocha vyhradená pre zverejňovanie plagátov.

{gallery}fotogaleria/Vystavba/Autobusove_zastavky/zs_cernana{/gallery}

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada