Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_obecny_urad_0001Z dôvodu zmeny vo vedení našej obce po komunálnych voľbách, ktoré sa konali dňa 27. novembra 2010, došlo k niekoľkým organizačným zmenám i na obecnom úrade vo Vysokej nad Kysucou.
Do funkcie prednostu obecného úradu menoval starosta obce dňa 23. 12. 2010 Ing. Ladislava Kubačáka, ktorý bude zároveň vykonávať i príslušnú agendu na úseku výstavby a prípravy projektových žiadostí a výziev.



K zmene taktiež došlo na úseku poľnohospodárstva, kde príslušnú agendu prevzal a bude vykonávať Ing. Jozef Chvastek. Na tomto úseku bude taktiež vykonávaná i agenda spojená s odpadovým hospodárstvom obce a administratívou týkajúcou sa zamestnávania pracovníkov prijatých na aktivačné práce.
Nakoľko správu a údržbu siete káblovej televízie vykonáva súkromná spoločnosť a na konci kalendárneho roka 2010 prešla pod správu SEVAK-u i sieť obecného vodovodu, bol v snahe ušetriť finančné prostriedky od 1. januára 2011 znížený počet zamestnancov obce o jedného „R“ pracovníka.
K zmene a rozšíreniu príslušnej agendy došlo taktiež i na úseku obecnej knižnice a kultúry. Jednou zo zmien na tomto úseku bolo i zavedie otvorenia obecnej knižnice každý deň v týždni.

Z dôvodu preberania pozmenenej agendy na jednotlivých úsekoch obecného úradu, uvedené zmeny vstúpili do platnosti od 1. februára 2011. Úplný prehľad pracovnej agendy na jednotlivých úsekoch po uplatnených zmenách nájdete v sekcii Obecný úrad.

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada