Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_vrchrieka_priek_0003Zvýšenie denných teplôt a topenie snehu spôsobili, že na „svetlo sveta“ sa dostali prehrešky nezodpovedných občanov v podobe množstva odhodených papierov a rôzneho druhu odpadu, ktorý lemoval okolia autobusových zastávok a už tradične i priekopy ciest.
Z tohto dôvodu pracovníci prijatí na aktivačné práce v dňoch 12. a 13. januára čistili okolie autobusových zastávok, nástupišťa oboch železničných zastávok v obci a taktiež i najviac znečistené priekopy pozdĺž štátnej cesty.



Z dôvodu rýchleho topenia sa napadaného snehu došlo k vybreženiu sa vody z priekopy miestnej komunikácie na Vrchrieke a počas nočného poklesu teplôt sa na ceste tvorila súvislá ľadová vrstva. Pracovníci prijatí na aktivačné práce preto v dňoch od 18. do 20. januára 2010 zrealizovali jej vyčistenie a prehĺbenie od cesty smerom na Dučkov až po najbližší priepust.
Obdobných problémov sa na viacerých miestnych komunikáciách ukázalo počas tejto zimy niekoľko a preto bude vedenie obce v obdobných prácach pokračovať i na najkritickejších úsekoch ostatných miestnych komunikácií.

Čistenie priekopy pri miestnej komunikácii na Vrchrieke
{gallery}fotogaleria/Vystavba/Priekopa_vrchrieka{/gallery}

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada