Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_cesta_skradne_0003Slnečné dni v úvode mesiaca október umožnili zamestnancom obce pokračovať v realizácii už rozpracovaných, ale predovšetkým i naplánovaných prác.
V zmysle plánu prác realizovali zamestnanci obce „vyspravenie“ poškodených miestnych komunikácií, vyfrézovaným asfaltovým materiálom, smerom do Zadnej Zátoky, vo Varechovskom potoku, ďalej miestnu komunikáciu v Škradnom a na Nižnom konci.


Taktiež bol „vyspravený“ chodník vedúci pozdĺž rieky Kysuca z centra obce smerom na Závodie.
Suché a slnečné počasie umožnilo zamestnancom obce dokončiť odvodňovaciu ryhu cez cestu smerom do Slončíkov a taktiež odvodňovaciu ryhu zo zaústením pri ihrisku TJ Spartak. 
Odvodňovaciu ryhu na ceste smerom do Slončíkov však mierne poškodil niektorý z miestnych obyvateľov, ktorý zrejme v domnení, že práce sú už ukončené do ryhy svojvoľne zaústili odklonenú dažďovú vodu a tak poškodil ešte čerstvý betón. 
Poslednou opravou realizovanou na ceste smerom do Slončíkov bola oprava poškodeného dreveného zábradlia „U Čagalky“. V spolupráci s miestnymi obyvateľmi však v blízkej budúcnosti dôjde k jeho výmene za železné zvodidlá.
Tak ako sme Vás už informovali o umiestňovaní dopravných značiek B25 (20t), zamestnanci obce v rámci prebiehajúcich práce osadili vyššie  spomenuté dopravné značky i na ďalšie tri miestne komunikácie a to: na Vrchrieku, do Jedľovníka a do Zátoky. O ich osadení obec už informovala dopravný inšpektorát v Čadci, ktorý teraz môže kontrolovať ich dodržiavanie.

Na tomto mieste Vám prinášame priebeh vyššie spomenutých prác "vo fotografii" ...

"Vyspravenie" miestnej komunikácie smerom do Zadnej Zátoky
{gallery}fotogaleria/Vystavba/Rekonstrukcia_MK/Zadna_zatoka{/gallery}

"Vyspravenie" miestnej komunikácie v osade Škradné
{gallery}fotogaleria/Vystavba/Rekonstrukcia_MK/Skradne{/gallery}

Odvodňovacia ryha na ceste smerom do Slončíkov
{gallery}fotogaleria/Vystavba/Odvodnenie_ciest/Slonciky{/gallery}

Odvodňovacia ryha na ceste vedľa ihriska TJ Spartak
{gallery}fotogaleria/Vystavba/Odvodnenie_ciest/Ihrisko{/gallery}

Doplnené dopravné značky B25 (20t) nájdete v článku Osádzanie dopravných značiek B25 (20t)



zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada