Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

Výhodou PUSH NOTIFIKÁCIE oproti SMS je, že PUSH správy dostávate okamžite a v plnom znení, pričom SMS správa je obmedzená počtom znakov a prichádza Vám s oneskorením. Nakoľko sa však už tzv. smartfóny alebo ak chcete dotykové telefóny stali úplnou samozrejmosťou, aplikácia VYSOKÁ NAD KYSUCOU sa tak môže stať vaším cenným zdrojom informácií o aktuálnom dianí v obci Vysoká nad Kysucou.

 

Čo Vám aplikácia VYSOKÁ NAD KYSUCOU prináša?

V aplikácii VYSOKÁ NAD KYSUCOU nájdete okrem tradičných správ i Kalendár kultúrnych a spoločenských podujatí v obci, Farské oznamy, Zvozový kalendár, prelinky na Facebookovú či webovú stránku obce, Kalendár ale i Pohyb obecných vozidiel online. Tu si môžete priamo vo svojom telefóne pozrieť, kde sa nachádza traktor realizujúci zimnú údržbu či vozidlo realizujúce rozvoz stravy. Dokonca tu nájdete i umiestnenia nádob s posypovým materiálom či nádob určených na zber použitého rastlinného oleja.

Hlavná výhoda aplikácie je v tom, že aplikácia upozorní na každú novú správu, aj keď nie je v mobilnom telefóne spustená. Správa sa okamžite zobrazí na obrazovke telefónu a to i v prípade, že telefón bude „zamknutý“. To znamená, že na rozdiel od internetovej stránky, alebo iných riešení, nie je nutné neustále sledovať správy, aplikáciu stačí raz nainštalovať (bez akéhokoľvek prihlasovania alebo registrácie). Ide o jeden z najmodernejších spôsobov komunikácie. Aplikácia Vysoká nad Kysucou tak môže pre Vás predstavovať základný zdroj informácií o dianí v obci, ktorý budete mať spoločne so svojim mobilom priamo pri sebe .... 

Aplikáciu VYSOKÁ NAD KYSUCOU si môžete jednoducho a zadarmo stiahnuť stiahnuť do svojho smartfónu z GOOGLE PLAY alebo APP STORE. 

thumb foto obrazovky tel 03

 

Ako získať aplikáciu Vysoká nad Kysucou?

1. Podľa operačného systému Vášho smartfónu otvorte aplikáciu GOOGLE PLAY alebo OBCHOD PLAY (Android, Windows mobile) alebo APP STORE (iOS).

2. Do vyhľadávania zadajte slovo “vysoka nad kysucou” alebo len “kysucou”.

3. Stiahnite a nainštalujte.

4. Hotovo – aplikácia je pripravená na používanie.

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada