Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb spartak sustredenie2020 001V dňoch od stredy 19. 02. 2020 do soboty 22. 02. 2020 absolvovalo naše mužstvo TJ SPARTAK Vysoká nad Kysucou pod vedením trénera Petra Padycha sústredenie, ktoré bolo súčasťou zimnej prípravy. Ako aj minulý rok boli naši futbalisti ubytovaní v Starej Bystrici v Hoteli Bystričan, ktorému touto cestou chceme poďakovať za poskytnutie ubytovania, stravy a za milú a pozornú obsluhu.

Muzštvo malo počas 4 dní naplánovaných 7 tréningových jednotiek, ktoré absolvovali na umelej tráve v Krásne nad Kysucou a na malej umelej tráve v Starej Bystrici.

V sobotu sa mužstvo po rannom tréningu, obede a menšom odpočinku presunulo na prípravný zápas do Kysuckého Nového Mesta.

TJ Spartak Vysoká nad Kysucou - ŠK Gbeľany 2:0

Góly: Chabroň, Pavlica J.

Zostava: Papajčík Peter (Vereš Lukáš) - Putorík Jaroslav, Dorman Milan, Kovalík Kistián, Pavlica Matej, Bezák Peter, Pavlica Ján, Chabroň Jakub, Planeta Rastislav, Janita Daniel, Jančík Filip, Veselka Lukáš, Krajči Jozef

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada