Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

IMG 1ba5e219b24e0f57632e4782111830e1 VDňa 3. 4. 2024 sa uskutočnil zápis predškolákov do prvého ročníka základnej školy. Deti v triede privítali milé pani učiteľky, ktoré hravou formou zisťovali pripravenosť a školskú zrelosť potrebnú na vstup do základnej školy.

Predškoláci preukázali pri plnení úloh v jednotlivých kútikoch svoje vedomosti, zručnosti a schopnosti zo vzdelávacích oblastí, ktoré vychádzajú zo ŠVP pre predprimárne vzdelávanie v materských školách. Predškolákom sa pri plnení úloh zo vzdelávacích oblastí darilo a úspešne ich zvládli. Po splnení úloh v každom kútiku dostali deti krásne a kreatívne darčeky.


Na záver zápisu sa deťom a rodičom prihovorila Mgr. J. Dočárová, ktorá predškolákom odovzdala Pamätný list zo zápisu. Pamätný list, pútavé kútiky, fotografie, darčeky a nezabudnuteľné zážitky zo zápisu budú deťom túto dôležitú udalosť v ich živote pripomínať. Čas neúprosne letí. Z našich malých škôlkarov sa stali predškoláci a v septembri sa z nich stanú veľkí prváci.

„Múdrosť možno dosiahnuť skúsenosťou, to je cesta najťažšia, napodobňovaním, to je cesta najľahšia, premýšľaním, to je cesta najušľachtilejšia.“ Konfucius

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada