Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

IMG 20240201 090320Dňa 1. 2. 2024 nás opäť navštívili Zvedavka a Kúzelník s novým divadelným predstavením pod názvom Hádanky z dvora.

Zvedavka a Kúzelník sa v úvode deťom predstavili veselou piesňou a tancom. Po speve a tanci sa deti spoločne so Zvedavkou a Kúzelníkom ocitli na farme ich kamaráta Miška. Zvedavka dávala deťom hádanky o zvieratkách z farmy (sliepočka, koník, zajačik, kačka). Po každej hádanke si deti zatancovali a rozcvičili sa. Divadelné predstavenie bolo veselé a zároveň poučné. Deti si spoločne so Zvedavkou a Kúzelníkom zopakovali vedomosti o zvieratkách z farmy. Deťom sa divadlo veľmi páčilo a odmenili ho veľkým potleskom. Zvedavka a Kúzelník sa s deťmi rozlúčili veselou piesňou a odovzdali im odkaz od zvieratiek, aby sa o ne pekne a s láskou starali.
Deti strávili v spoločnosti zvieratiek z farmy príjemné dopoludnie a už teraz sa tešia na ďalšie divadelné predstavenia Zvedavky a Kúzelníka z Martina.

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada