Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

IMG 6298Deti z materskej školy z Vyšného Kelčova ukončili školský rok výletom do Čadce - do Detského centra KINDERCO, kde sa poriadne vyšantili, ale ukázali i to, že sú poriadkumilovní a všetko uložili na svoje miesto.

Po krátkej svačinke, ktorú im pripravili pani učiteľky, pokračovali ďalej do Kysuckého múzea, kde ich čakala nádherná výstava s výkladom pod názvom “Hravá hlava,“ kde si overili vedomosti o ľudskom tele a vypočuli si veľa nových informácií. Nakoniec ich čakala cesta domov, počas ktorej podaktorí zaspali.

Na druhý deň pani učiteľky s pomocou tety Milky, ktorej za pomoc počas celého roka ďakujeme, pripravili opekačku, kde sa menší škôlkari rozlúčili s predškolákmi . Odovzdali sme im knihy a vysvedčenie za ich prácu. Párty sme ukončili poriadnou diskotékou.

Posledný deň nás milo prekvapil pán starosta, ktorý detičkám priniesol sladké odmeny a odmenil aj nás ďakovným slovom, čo si ceníme a tetu Milku kyticou, ktorá jej urobila veľkú radosť.

Pevne veríme, že počas prázdnin načerpáme veľa síl a že sa v septembri opäť stretneme a spolu sa toho veľa naučíme a zažijeme veľa krásnych chvíľ.

 

Text a foto: Martina Koleňáková

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada