Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb icor 01Koľko sa len toho nahovorí o solidarite a pritom ceny všetkého čo súvisí s ochranou pre nákazou stúpajú priam raketovou rýchlosťou. Známe slovenské porekadlo hovorí: „V núdzi poznáš priateľa“. Preto i takto prenesene možno nazvať nezišnú pomoc Mareka Stráňavského, ktorý v rámci pomoci prevencie šírenia súčastnej epidémie COVID19 venoval v utorok 24. marca 2020 obci Vysoká nad Kysucou 100 litrov (!) prírodného čistiaceho prostriedku ISOCOR CLEANER s antibakteriálnymi vlastnosťami.

Obec Vysoká nad Kysucou v snahe pomôcť v neľahkej situácii organizáciám pôsobiacim na jej území a to i tým, ktoré nepatria pod správu obce, prípravok v ďalšom kroku poskytla Detskému domovu vo Vyšnom Kelčove, farskému úradu, domovu dôchodcov, dobrovoľných hasičským zborom no a samozrejme obec prípravok využije i na dezinfekciu priestorov vo vlastníctve či správe obce.

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada