Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb okolo vysokej 2018 4Cyklistika na Slovensku aktuálne prežíva obdobie svojho rozmachu. Je to predovšetkým vďaka cyklistickému fenoménovi menom Peter Sagan.

Obec Vysoká nad Kysucou v snahe podporiť záujem o bicyklovanie pripravila pre priaznivcov tohto krásneho športu jedinečné cyklistické podujatie Na bicykli okolo Vysokej. Hlavným cieľom nesúťažného podujatia bolo v sobotu 28. júla 2018 prilákať ľudí rôznych vekových kategórií a cyklistických schopností na cyklotúru, ktorá viedla v podobe troch pripravených tratí katastrom obce Vysoká nad Kysucou.

Modrá trať merala 15 km a bola určená rodinám s deťmi. Stredná trať označená ako „normál“ merala 23 km, no a tá najnáročnejšia, ktorá niesla názov „ultra“ merala 27 km a náročnejší ako jej dĺžka bol jej profil. Štart i cieľ všetkých tratí bol na námestí v centre obce, kde bolo pre všetkých účastníkov pripravené nealko občerstvenie a niečo chutné z grilu. Krásne letné počasie sa postaralo o to, že „nultý“ ročník si prišlo do Vysokej nad Kysucou užiť takmer 40 cyklistov.

Okrem obce Vysoká nad Kysucou a jej zamestnancov podujatie organizačne podporili členovia DHZ Vysoká nad Kysucou a DHZ Horný Kelčov. Poďakovanie však patrí všetkým, vďaka snahe a podpore ktorých vzniko vo Vysokej nad Kysucou ďalšie nové športové podujatie ...

 

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada