Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb koncert bango2015 02V prvú adventnú nedeľu 29. novembra 2015 sa uskutočnil vo farskom kostole  sv. Matúša vo Vysokej nad Kysucou koncert  nevidiaceho speváka Maroša Banga, ktorý vystupuje nielen na Slovensku, ale i v zahraničí. Jeho usporiadateľom bola Obec Vysoká nad Kysucou v spolupráci s farským úradom vo Vysokej nad Kysucou. 

 

Maroš Bango sa zo svojej tvorby predstavil publiku s náboženskými a svetskými piesňami, ktoré boli doplnené hovorením slovom jeho manželsky Alexandry Bangovej a ktoré vniesli do jeho speváckeho výkonu silný duchovný rozmer.

Pre tých, čo sa koncertu zúčastnili to bol určite jeden z neopakovateľne krásnych umeleckých zážitkov, ktorý ešte umocnil priestor kostola sv. Matúša a začínajúci sa advent. Vstupné na koncert bolo dobrovoľné a jeho výťažok pôjde na prebiehajúcu rekonštrukciu hlavného oltára farského kostola sv. Matúša.

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada