Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

rozvoz stravy logo web

Obec Vysoká nad Kysucou Vám ponúka sociálnu službu ROZVOZ STRAVY. Prostredníctvom jedálne – donáška stravy do domácnosti klienta je v zmysle § 58 zákona č. 448/2008 o sociálnych službách zabezpečovaná strava fyzickým osobám, ktoré majú ťažké zdravotné postihnutie, nepriaznivý zdravotný stav alebo dovŕšili dôchodkový vek.

Strava je rozvážaná prostredníctvom špeciálneho motorového vozidla RENAULT KANGOO s izotermickou protisklzovou úpravou, ktoré obec zakúpila vďaka poskytnutej dotácii z Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny a doplatku z Rozpočtu obce Vysoká nad Kysucou. Vozidlo môžete sledovať Vy, alebo Vaši príbuzní priamo na webovej stránke obce v časti Pohyb obecných vozidiel online, alebo v aplikácii Vysoká nad Kysucou.

Nahlásiť sa na rozvoz stravy sa môžete na Obecnom úrade vo Vysokej nad Kysucou – kancelária sociálnych vecí, tel.: 0918 990 405, e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., kde Vám budú poskytnutné i všetky potrebné informácie ohľadom aktuálnej ceny a časov rozvozu stravy.

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada