Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb image002Kysucké gymnastky z oddielu "Gymnastika Kelčov" sa zúčastnili medzinárodnej súťaže v športovej gymnastike v Karvinej dňa 24.10.2021 patriacej pod program ČESKO SLOVENSKÉ GYMNASTICKÉ HRY.


Súťaž bola oficiálne aj finančne podporená Národnou športovou agentúrou prostredníctvom Českého zväzu gymnastických športov.
Kysucké gymnastky na súťaži milo prekvapili skvelými výsledkami a potešili nielen svojich rodičov, ale aj celý tím trénerov oddielu "Gymnastika Kelčov".

Celkom si Kysucké gymnastky odniesli 1 zlatú medailu, 3 bronzové medaily, 1 štvrté miesto, 2x piate miesto atď. v rôznych vekových kategóriách.
Najviac zažiarila z Kysuckých gymnastiek na súťaži Ema Tomalová, ktorá dosahovala na všetkých náradiach perfektné výsledky. Taktiež zažiarili skvelo Rokyčáková Terézia a Šmahajčíková Zara, ktoré súťažili v kategórii s o 2 roky staršími dievčatami a obsadili krásne 8. a 9. miesto z 25 starších gymnastiek. Obe gymnastky sú pre klub veľké talenty do budúcna.
Celkový počet Kysuckých gymnastiek z Gymnastiky Kelčov, trénerov, rozhodcov a rodičov si vyžadoval, aby bola na súťaž do Karvinej objednaná autobusová doprava.
Tréneri, realizačný tím Gymnastky Kelčov a ich rodičia hodnotili výsledky medzinárodnej súťaže v športovej gymnastike v Karvinej pre náš oddiel ako veľmi úspešné a všetci veria, že rovnako úspešne sa budú prezentovať naše Kysucké gymnastky aj na ďalších súťažiach, ktoré nás tento rok ešte čakajú.
Aktuálne má Kysucký oddiel Gymnastika Kelčov 75 prihlásených detí.
Ďakujeme všetkým gymnastkám za skvelú reprezentáciu nášho oddielu Gymnastika Kelčov, obce Vysoká nad Kysucou a celých Kysúc v zahraničí.

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada