Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb gymnastika karvina 02Záver súťažnej sezóny naše gymnastky z oddielu Gymnastika Kelčov ukončili bravúrne. Na súťaži v športovej gymnastike v Karvinej (Česká republika) dňa 23. 6. 2019 sa v záverečnom hodnotení umiestnili na skvelých individuálnych miestach.

Emka Kovalíková získala striebornú medailu, Lucka Badžgoňová striebornú medailu, Mária Hesková bronzovú medailu, Emka Tomalova a Gabika Kubačáková obsadili krásne 4 miesto. Ostatné gymnastky taktiež skvele reprezentovali náš gymnastický oddiel a dosiahli dobré umiestnenia.

Za skvelé celkové výsledky klubu bol odmenený aj hlavný tréner Ing. Ľuboš Ďurčanský, ktorý dostal symbolicky kvalitnú halovú futbalovú loptu.

Náš oddiel „Gymnastika Kelčov“ bude aktívny aj počas leta. V Júli a v Auguste dievčatá čaká gymnastický tábor. Na konci augusta pôjdu gymnastky do Zlína cvičiť do špeciálnej gymnastickej haly na pružinovú podlahu a neustále počas leta bude prebiehať program „Hard training“ na prípravu gymnastiek na extrémne akrobatické prvky. Sme taktiež hrdý na to, že ešte nie je ani september a pre nový školský rok v našej gymnastike Kelčov máme úplne plný stav záväzne prihlásených detí a 11 náhradníkov.

 

"Všetkým mojím gymnastkám z obidvoch gymnastických oddielov za skvelé výsledky gratulujem!!! Prajem mojim gymnastkám ako z oddielu „Gymnastika Kelčov“, tak aj z oddielu „Gymnastika specializace Prostná“ krásne prežitie letných prázdnin v okruhu svojich blízkych. Všetkým rodičom ďakujem za obrovskú podporu a pomoc v tomto školskom roku. Ďakujem obci Vysoká nad Kysucou za obrovskú podporu tomuto krásnemu projektu pre deti v Horno - Kysuckom regióne. Ďakujem veľmi pekne aj hasičom z Horného Kelčova za pomoc, ktorú nám poskytujú a ďakujem taktiež všetkým sponzorom, ktorý nás podporujú. Veľké ďakujem ..."

 

Ing. Ľuboš Ďurčanský

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada