Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb hasici zastavkaNK2020 011DHZ Vysoká nad Kysucou patrí k tým zborom, ktorého členovia sa množstvom realizovaných aktivít zapájajú nie len do spoločenského života či diania v obci, ale aktívne pristupujú i k aktívnej ochrane a zveľaďovaniu životného prostredia v obci Vysoká nad Kysucou.

I tento rok členovia DHZ Vysoká nad Kysucou zareagovali na prosbu starostu obce a v stredu 10. 06. 2020 o 18:00 hod. sa v „rekordnom“ počte a s vlastným náradím pustili do kosenia a upratovania okolia vlakovej zastávky Nižný Kelčov. Vďaka hojnej účasti sa podarilo vykosiť a vyčistiť i priestranstvo „pri kríži“ či okolie ciest II/487 a III/2022.

Áno, nebola to ich povinnosť, ale takýto aktívny prístup k veciam verejným je tým najlepším príkladom pre všetkých ako jednoducho a rýchlo sa dá pomôcť vlastnej obci a preto všetkým zúčastneným patrí VEĽKÉ POĎAKOVANIE!

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada