Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb stromy semetes januar2019 013Členovia zásahového družstva DHZ Vysoká nad Kysucou môžu nedeľu 13. januára 2018 kľudne označiť ako pracovnú. Ráno boli totiž prizvaní na pátraciu akciu po nezvestnom mužovi v obci Olešná. I napriek enormnej námahe a niekoľkým kilometrom prebrodeným v hlbokom snehu a svahovitom teréne, sa nezvestného muža nepodarilo nájsť.

Po návrate domom mali iba pár chvíľ na oddych a boli opätovne povolaní na ďalší zásah. Tentokrát museli zasahovať v našej obci. Do akcie ich povolal starosta obce Vysoká nad Kysucou a hasiči boli vyslaní na technický zásah do osady Semeteš. Ich neľahkou úlohou bolo prerezanie spadnutých stromov, ktoré úplne zablokovali cestu z osady U Šupíkov smerom na Vrchrieku. Do hasičskej zbrojnice sa hasiči vracali až za tmy ... Tak teda, zatiaľ čo mnohí z nás v nedeľu oddychovali, členovia DHZ Vysoká nad Kysucou obetovali svoj čas pomoci druhým ... Ďakujeme.

 

Fotografie z pátracej akcie v obci Olešná ...

 

 

Fotografie z technického zásahu v osade Semeteš ...

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada