Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_nocna_sutaz2012_24V sobotu 08. 09. 2012. sa uskutočnil už  5. ročník súťaže O drevený pohár DHZ Horný Kelčov. Súťaž sa konala v hasičskom športovom areáli zo začiatkom o 21:00 hod. – teda za úplnej tmy! Súťaže sa zúčastnilo 20 družstiev z toho 7 družstiev ženských.

Drevený Pohár DHZ Horný Kelčov si vďaka najlepšiemu času 14:70s. odnieslo družstvo z Kamennej Poruby - muži.
Nesklamali ani dievčatá z DHZ Horný Kelčov, ktoré zvíťazilo v kategórií žien s krásnym časom 18:50s.
Ceny súťažiacim odovzdával starosta obce Mgr. Anton Varecha spoločne s predsedom DHZ Horný Kelčov Miroslavom Ďurčanským a veliteľom Martinom Hejdom. Samozrejme nechýbala skvelá zábava, o ktorú sa postaral Pavol Sliviak a Majo Durek.
Fotografie vyhotovil Ferko Smehyl.
Drevený Pohár DHZ Horný Kelčov si vďaka najlepšiemu času 14:70s. odnieslo družstvo z Kamennej Poruby - muži.Nesklamali ani dievčatá z DHZ Horný Kelčov, ktoré zvíťazilo v kategórií žien s krásnym časom 18:50s.Ceny súťažiacim odovzdával starosta obce Mgr. Anton Varecha spoločne s predsedom DHZ Horný Kelčov Miroslavom Ďurčanským a veliteľom Martinom Hejdom. Samozrejme nechýbala skvelá zábava, o ktorú sa postaral Pavol Sliviak a Majo Durek.

Fotografie vyhotovil Ferko Smehyl.

{gallery}fotogaleria/Hasici/Sutaze/Dreveny_pohar_2012{/gallery} 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada