Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_vcshk2011_0005Krásne zasnežené popoludnie v sobotu 17. decembra 2011 vítalo všetkých hasičov, ktorí sa zišli do reštaurácie požiarnik na výročnú členskú schôdzu DHZ Horný Kelčov.

Slávnostného zasadnutia – takto ho možno nazvať, keďže sa konalo v predvianočnom čase sa okrem členov zúčastnilo i 17 hostí, medzi ktorými boli: Mgr. Anton Varecha, starosta obce Vysoká nad Kysucou, pán Ladislav Fatura za OV DPO Čadca a samozrejme členovia družobných dobrovoľných hasičských zborov.
Rokovanie pozdravili svojim krátkym kultúrnym programom zameraným na predvianočné obdobie žiaci ZŠ Horný Kelčov.
Najdôležitejšou časťou rokovania bola voľba nového výboru, ktorá prebiehala tajným hlasovaním, po ktorom nasledovalo i jeho prvé krátke zasadnutie. Na jeho zasadnutí bol zvolený predseda DHZ Horný Kelčov, ktorým sa na ďalšie volebné obdobie stal pán Miroslav Ďurčanský.
Na zasadnutí boli udelené členom i vyznamenania za zásluhy a príkladnú prácu. Zasadnutie pokračovalo pri družnej besede a občerstvení.

{gallery}fotogaleria/Hasici/Horny_Kelcov/VCS_2011{/gallery}

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada