Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

urbar logoVážení podielnici a podielničky,
v roku 2023 vyprší volebné obdobie členom výboru a členom dozornej rady UOPS Makov – Vysoká nad Kysucou. 

 

Z tohto dôvodu Výbor UOPS Makov – Vysoká nad Kysucou žiada podielnikov, ktorí majú záujem stať sa členmi výboru UOPS Makov – Vysoká nad Kysucou alebo členmi dozornej rady UOPS Makov – Vysoká nad Kysucou na nasledujúce volebné obdobie, aby písomne oznámili svoju kandidatúru prostredníctvom prihlášky, ktorá je záväzná a platná až do uskutočnenia volieb. 

Prihlášku prosíme zaslať najneskôr do 31. 05. 2023 !

 

Prihlášku je možné doručiť :
- e-mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
- poštou na adresu Urbariálna obec Makov – Vysoká nad Kysucou,poz. spoločenstvo, Nižný Kelčov 565, 023 55 Vysoká nad Kysucou
- osobne v kancelárií UOPS, Nižný Kelčov 565, v pracovné dni od: 7.30 do 12.00 hod.

Mená prihlásených kandidátov budú zahrnuté do kandidátky na hlasovacom lístku a zhromaždenie rozhodne o ich zvolení alebo nezvolení.
- Zákon č. 97/2013 Z. z. o pozemkových spoločenstvách §13 ods.2 Do orgánov spoločenstva podľa odseku 1 písm. b) až d) (výbor a dozorná rada)môžu byť volené fyzické osoby staršie ako 18 rokov alebo právnické osoby, ktoré sú členmi spoločenstva.
- Podľa Čl.VI Stanov UOPS Makov – Vysoká nad Kysucou má výbor deväť členov. Funkčnosť výboru na zabezpečenie úloh sa riadi podľa §16 ods.3 zákona.
- Podľa Čl.VI Stanov UOPS Makov – Vysoká nad Kysucou má dozorná rada troch členov. Členstvo v dozornej rade je nezlučiteľné s členstvom vo výbore. Počet členov dozornej rady, ktorí nie sú členmi spoločenstva, musí byť menší ako počet členov dozornej rady, ktorí sú členmi spoločenstva.
- U kandidátov je vítaná znalosť prác v lese, katastrálnymi mapami , platnou legislatívou pre účtovníctvo a znalosť zákona č.97/2013 Z. z. o pozemkových spoločenstvách v platnom znení.

 

Tel.: +421 41 599 32 41
Web: www.urbar.istranka.sk

 

Prihláška kandidáta na volebné obdobie 2023 – 2028

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada