Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

opet_skolicka_mPo dvoch mesiacoch oddychu, hier a zábavy sa opäť otvorila brána školy.  Žiaci, rodičia a zamestnanci školy sa už tradične zišli 2. septembra, aby spoločne privítali nový školský rok. Po odznení tónov štátnej hymny slávnosť otvoril riaditeľ školy Mgr. Ľ. Valach za prítomnosti novomenovanej zástupkyne Mgr. Z. Chalanovej a podpredsedníčky ZRŠ p. A. Machovčákovej, ktorá popriala žiakom a učiteľom veľa zdravia a elánu do práce v novom  školskom roku.

Riaditeľ školy vo svojom príhovore privítal prítomných a všetkým žiakom poprial  veľa chuti a síl do učenia. Osobitne sa prihovoril  prváčikom a žiakom deviateho ročníka, ktorí v tomto školskom roku ukončia povinnú školskú dochádzku. 
Deviataci  symbolicky privítali žiakov prvého ročníka kvetom. Prváci spestrili slávnosť krátkym kultúrnym programom.
Rodičom  pán riaditeľ zaželal veľa trpezlivosti  a požiadal ich o vzájomnú spoluprácu pri školských a mimoškolských aktivitách.
V kolektíve pedagogických zamestnancov privítal nových členov: Mgr. Janu Jurčovú, Mgr. Janku Jurčovú a Mgr. Júliu Polkovú. V závere slávnosti riaditeľ školy oboznámil prítomných s personálnym obsadením školy.
Po ukončení slávnosti sa žiaci pod vedením triednych učiteľov odobrali do svojich tried.

{gallery}fotogaleria/Zakladne_skoly/Cernana/Zciatok_roka_2010_2011{/gallery}

Odporúčame

Mobilná aplikácia

kalendár telocvičňa

volby prezident ikona

volby eu24

qr2 

 
 

Tam, kde sa stretáva Turzovská vrchovina s Javorníkmi, nachádza sa Obec Vysoká nad Kysucou, ktorá ako jedna z mála obcí skrýva vo svojom názve rieku, ktorá dala meno celému čarokrásnemu kraju. Obec Vysoká nad Kysucou sa hrdo hlási k svojej kopaničiarskej tradícii a na jej základoch sa snaží vytvárať vyvíjajúce sa moderné vidiecke prostredie pre svojich obyvateľov...

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada