Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

Sample ImageDňa 20. 1. 2007 sa v telocvični ZŠ Horný Kelčov uskutočnil VI. ročník rekreačného volejbalu o pohár starostu obce Vysoká nad Kysucou Ing. L. Kubačáka.
Volejbalového turnaja sa zúčastnilo šesť družstiev. Nadšenie, športové výkony a chuť vyhrať neodradilo ani daždivé počasie. Výkony družstiev boli veľmi vyrovnané, o čom svedčili predĺžené zápasy.

Srdečná vďaka patrí všetkým obyvateľom obce, ktorí prišli športovcov povzbudiť a vniesli príjemnú atmosféru. Chceme poďakovať organizátorom tejto peknej športovej akcie a to: OÚ Vysoká nad Kysucou, Ing. L. Kubačákovi, riad. ZŠ H. Kelčov Mgr. Pivkovej M., predsedníčke RR M. Pavlíkovej a jej členom, ktorí sa podieľali na príprave VI. ročníka volejbalového turnaja.

Ľubica Lisková žiačka 9. ročníka

 

Účastníci

Sample Image

 

1. miesto - Pavlíkovci

Sample Image

 

2. miesto - Základná škola Horný Kelčov

Sample Image

 

3. miesto - Liskovci

Sample Image

 

4. miesto - Obecný úrad

Sample Image

 

5. a 6. miesto

Furmanec

Sample Image

Hasiči

Sample Image

Hlavní organizátori: Ing. Ladislav Kubačák - starosta obce, Mgr. Mária Pivková - riaditeľka ZŠ Horný Kelčov

Sample Image

Odporúčame

Mobilná aplikácia

kalendár telocvičňa

volby prezident ikona

volby eu24

qr2 

 
 

Tam, kde sa stretáva Turzovská vrchovina s Javorníkmi, nachádza sa Obec Vysoká nad Kysucou, ktorá ako jedna z mála obcí skrýva vo svojom názve rieku, ktorá dala meno celému čarokrásnemu kraju. Obec Vysoká nad Kysucou sa hrdo hlási k svojej kopaničiarskej tradícii a na jej základoch sa snaží vytvárať vyvíjajúce sa moderné vidiecke prostredie pre svojich obyvateľov...

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada