Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

V piatok, 13.6. 2014 zavítala do našej materskej školy nevídaná návšteva. Pred budovou materskej školy zastavili dve hasičské autá.
Nie, nebojte sa! U nás nehorelo!
thumb_hasici_deti_12V piatok, 13.6. 2014 zavítala do našej materskej školy nevídaná návšteva. Pred budovou materskej školy zastavili dve hasičské autá. Nie, nebojte sa! U nás nehorelo!

To len členovia dobrovoľného hasičského zboru Vysoká nad Kysucou, pod vedením pána Milana Dormana, prišli  predstaviť svoju profesiu a techniku, s ktorou mnohokrát zachraňujú ľudské životy a majetky. Deťom sa ukážky hasičov veľmi páčili. Deti si mohli vyskúšať  prilby, striekanie na terč a v neposlednom rade aj posedieť si v hasičskom aute. No a čerešničkou na torte bolo  použitie  vodného dela  v podaní hasičov, ktoré zavŕšilo  pekné dopoludnie.
Ukážky hasičskej techniky zanechali u detí hlboký dojem.  Možno aj niektorí z nich budú o pár rôčkov na ich miestach. Za splnené úlohy  dostali  deti od hasičov sladkosť.

Tu Vám prinášame niekoľko fotografií zo stretnutia s hasičmi ....

  

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada