Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_den_matiekHK_02Malí folkloristi z Materskej školy Vyšný Kelčov pripravili pre svoje milé mamičky krásny program k ich sviatku.

Mamičky, babičky i tety z detského domova sa prišli pozrieť na svoje ratolesti, čo si pre nich pripravili. Deti potešili svojich drahých folklórnym pásmom: „Už tá jar ide“ a nakoniec im odovzdali vlastnoručne vyrobené darčeky.
Malí folkloristi z Materskej školy Vyšný Kelčov pripravili pre svoje milé mamičky krásny program k ich sviatku. Mamičky, babičky i tety z detského domova sa prišli pozrieť na svoje ratolesti, čo si pre nich pripravili. Deti potešili svojich drahých folklórnym pásmom: „Už tá jar ide“ a nakoniec im odovzdali vlastnoručne vyrobené darčeky.

Na tvárach všetkých prítomných bolo vidieť prekvapenie, úžas, milú radosť. Za obdivuhodné výkony boli deti ocenené vďačným potleskom. Všetky mamy, staré mamy, tety boli obdarované darčekmi, božtekmi a vrúcnym objatím. Za túto krásnu atmosféru patrí poďakovanie deťom a pani učiteľke Marte Stolárikovej.


Na tomto mieste Vám prinášame niekoľko fotografií z krásneho vystúpenia detí ...
{gallery}fotogaleria/Materska_skola/2014/Den_matiekHK{/gallery}  

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada