Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb_den_otv_dveri_ms2013_05V pondelok 11. marca 2013, sme privítali v Materskej škole Vysoká nad Kysucou množstvo rodičov i starostu obce Mgr. Antona Varechu, ktorí si prišli pozrieť a vyskúšať život škôlkára. Deti netrpezlivo očakávali tento veľký deň, keď budú môcť svojim rodičom ukázať, čo v materskej škole počas dňa robia.


V triede včielok  v pohybovo-relaxačnom cvičení ukázali deti pod vedením svojich učiteliek, ako vedia cvičiť a zahrali sa s rozprávkou „O repke“, prostredníctvom ktorej si rozvíjali citový vzťah k dramatickému umeniu.
Kto prišiel, musel sa prekvapiť, aké máme šikovné deti. V triede lienok sa deti predviedli v plnej kráse v pohybovo-relaxačnom cvičení.
Nerobí im problém vyriešiť úlohu v počítačovej hre, ovládať klávesnicu, riešiť situácie a programovať cesty digitálnej hračke Bee bot, orientovať sa v priestore, využívať pojmy vľavo, vpravo, kresliť v programe RNA a veľa ďalších kompetencií, ktoré si týmito technológiami deti rozvíjali.
Na záver tety kuchárky pripravili pre všetkých ochutnávku nátierok.
Deň otvorených dverí bol spojený so zápisom detí do materskej školy. S úsmevom na tvári si posadali aj rodičia s deťmi, ktorí prišli na zápis. Bez zábran sa zapojili do hier a hrových aktivít. Detičky sa pohrali, zoznámili sa s priestormi, s pani učiteľkami, pohostili sa a každé si odnieslo malý, šikovnými rukami učiteliek vyrobený darček. Rodičia sa mali možnosť dozvedieť to, čo ich zaujímalo o materskej škole. 
Ďakujeme Vám, rodičia, že i napriek povinnostiam, naháňačke s časom o preteky, ste si našli čas na návštevu našej materskej školy. Veríme, že sa opäť stretneme pri spoločnej akcii v našej materskej škole.

{youtube}KU3nraq7aGE{/youtube}

Na tomto mieste vám prinášame niekoľko fotografií z výnimočného dňa ...
{gallery}fotogaleria/Materska_skola/2013/Den_otvorenych_dveri{/gallery} 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada