Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb beseda spisovatelky IMG 20220511 092349Kysucká knižnica v Čadci v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja a Obecná knižnica vo Vysokej nad Kysucou spoločne pripravili 11. mája 2022 v priestoroch školskej knižnice v ZŠ s MŠ E. A. Cernana besedu s autorkami detských kníh Petrou Nagyovou-Džerengovou a Katarínou Kosánovou.


Podujatie sa konalo v rámci 39. ročníka festivalu kníh pre deti a mládež DNI DETSKEJ KNIHY, 2022 ktoré podporil z verejných finančných zdrojov Fond na podporu umenia a spolufinancovanie zabezpečil Žilinský samosprávny kraj.

Besedy sa zúčastnili žiaci 3. A, 3. B triedy a 4. triedy. Beseda sa niesla vo veľmi príjemnej a priateľskej atmosfére. Žiaci sa dozvedeli rôzne zaujímavosti zo života a knižnej tvorby autoriek a sami zistili, že i v dnešnej modernej dobe počítačov a tabletov nič nenahradí dobrú a pútavú knižku.

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada