Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb kriz 1S blížiacim sa Sviatkom všetkých svätých, ktorý je na Slovensku i štátnym sviatkom, priamoúmerne stúpa intenzita návštevnosti pohrebísk resp. cintorínov. Výnimkou nie je ani naša obec Vysoká nad Kysucou.

I keď obec Vysoká nad Kysucou vynakladá nemalé úsilie na celoročnú starostlivosť o obe pohrebiská, predsa len pri príležitosti tohto sviatku sa akosi podvedome všetci snažíme, aby všetko bolo „ešte lepšie“.

Pracovníci obce sa snažili obe pohrebiská pripraviť na tento sviatok čo najdôstojnejšie . Porebiská sú vykosené a vyčistené, je pripravený dostatočný počet zberných nádob na TKO, obe pohrebiská sú vybavené automatmi na sviečky a na pohrebisku vo Vyšnom Kelčove je osadený nový kríž s obloženým podstavcom na umiestnenie sviečok. Nakoľko ani jedno pohrebisko nie je vybavené toaletou a je cieľom samosprávy tento „hendikep“ v čo najkratšej dobe odstrániť, tento rok sú obe pohrebiská vybavené i mobilnými toaletami.

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada