Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb sikovni ziaci2016 11Pri príležitosti Medzinárodného dňa detí pozval 17. júna 2016 starosta obce Vysoká nad Kysucou Mgr. Anton Varecha do sály kultúrneho domu talentované a šikovné deti zo Základnej školy s materskou školou E. A. Cernana a  elokovaného pracoviska Vyšný Kelčov, ktoré uspeli v rôznych okresných, krajských a regionálnych súťažiach.

 

 

Účasť 58 detí bola dôkazom toho, že patria medzi súťaživé a šikovné deti, ktoré popri svojich školských povinnostiach obetujú svoj voľný čas reprezentácii nielen seba, ale predovšetkým školy a v konečnom dôsledku i obce Vysoká nad Kysucou. Deti v tento deň neprišli súťažiť, merať si svoje vedomosti, zručnosti a svoju šikovnosť s ostatnými. Prišli, aby si vychutnali pocit odmeny za svoje úspechy. Tento rok bolo toto oceňovanie rozšírené o ocenenie  detí, ktoré sa zapojili do výtvarnej súťaže,  ktorá bola usporiadaná pri príležitosti 400. výročia 1. písomnej zmenky o obci Vysoká nad Kysucou, ktorú si obec práve v tomto kalendárnom roku pripomína.

Starosta obce každému osobne poďakoval za šírenie dobrého mena nielen ich školám, ale i obci samotnej, poprial im veľa húževnatosti, vytrvalosti, usilovnosti, energie, aby sa pod vedením svojich učiteľov i naďalej zúčastňovali súťaží v rôznych oblastiach, ktoré sú im ponúkané. Vyslovil aj želanie, aby o rok mohol privítať na takomto stretnutí nielen ich, ale i ich kamarátov a kamarátky.

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada