Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb futbalistaVážení rodičia!
TJ SPARTAK Vysoká nad Kysucou s podporou obce Vysoká nad Kysucou pripravila pre vaše deti vo veku od 3 rokov projekt
NESÚŤAŽNEJ FUTBALOVEJ PRÍPRAVKY.

O čo ide?
Chlapcov a dievčatá, ktorí majú radi futbal môžu ich rodičia prihlásiť do futbalovej „Nesúťažnej futbalovej prípravky".

Tréning nesúťažnej prípravky bude prebiehať podľa vopred stanoveného kalendára na ihrisku TJ SPARTAK Vysoká nad Kysucou, prípadne na niektorej z umelých futbalových plôch. Počas tréningov sa malým futbalistom venovať dvojica trénerov. Súčasťou projektu bude i odohratie príležitostných priateľských futbalových zápasov z neďalekého okolia, kde bude zabezpečená doprava ako pre malých futbalistov, tak i pre ich rodičov.

Ako to bude fungovať?
1. Rodičia prihlásia svoje dieťa do projektu „Nesúťažná futbalová prípravka" vypísaním prihlasovacieho formulára. Ten nájdete na webovej stránke obce Vysoká nad Kysucou,
2. V čase konania tréningu (podľa vopred stanoveného kalendára) rodičia zabezpečia dopravu dieťaťa na miesto konania tréningu a deti odovzdajú trénerom.
3. Počas tréningu sa deťom budú venovať dvaja tréneri - Pavol Kubištel a Rastislav Planeta. Tréning bude trvať 1 hodinu. Tréning bude zameraný na kondíciu, techniku futbalu, ale i na prácu a súdržnosť v kolektíve.
4. Po ukončení tréningu si rodičia opätovne vyzdvihnú svoje deti priamo u trénerov.

Čo je cieľom?
Vytvoriť kontrolovaný a bezpečný priestor a podmienky pre aktívny šport detí. Vzbudiť v nich záujem a lásku k najobľúbenejšiemu športu na svete – futbalu. Vštepiť im jeho základy a prostredníctvom vzájomných priateľských zápasov tak od ranného detstva v deťoch vzbudzovať lásku a hrdosť k reprezentácii vlastnej obce.

Kto to zaplatí a čo to bude stáť?
Projekt „Nesúťažnej futbalovej prípravky" je iniciatívnym projektom TJ SPARTAK Vysoká nad Kysucou a obce Vysoká nad Kysucou. Jeho fungovanie a prevádzka bude zabezpečená z príspevkov, ktoré klub dostáva v rámci schváleného rozpočtu od obce. Iniciátori však privítajú každý sponzorský dar, ktorý zlepší materiálovo-technické zabezpečenie celého projektu.

Chcete vedieť viac? Kľudne sa opýtajte ...
Mgr. Anton Varecha, starosta obce
Tel.: 0918397074
E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Rastislav Planeta
Tel.: 0917 943934
E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

pdfPrihláška do Nesúťažnej fubalovej prípravky43.02 KB

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada