Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb Slovcke vinohrady 007Nechať sa niečím zlákať nemusí byť vždy ten správny krok. No nechať sa zlákať malebným krajom južnej Moravy, prechádzkou medzi slnkom zaliatymi vinohradmi s kulisou dozretých plodov viniča, nahliadnutím do prístupných vínnych sklípkov, ktorých majitelia sa predchádzajú v ponuke sortimentu, konzumáciou pravého burčáku,  alebo dobrého vína či ponúkaných destilátov a gurmánskych špecialít v spoločnosti rovnako naladených tisícok spolu pochodníkov, to je to správne rozhodnutie na prežitie chvíľ na ktoré sa len tak nezabúda.

 

Medzi okresným mestom Hodonín a obcami Dolné Bojanovice, Nový Poddvorov, Starý Poddvorov, Jozefov a Prušánky viedli  turistické trasy 41. ročníka Pochodu Slováckymi vinohrady. Už po šiesty krát sa sem vybrali aj turisti z Kysúc v rámci autobusového výletu, ktorý organizoval Klub turistiky Vysoká nad Kysucou. Neopakovateľnou atmosférou tohto podujatia sa nechalo zlákať celkom 133 turistov z nášho regiónu.

 

Text: Anton Opial

Atmosféru pochodu vám prostredníctvom fotografií priblížia: M. Pavelek, J. Stuchlík, A. Opial

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada