Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

den matiek mTieto slová básne zazneli 11. mája 2015 v Kultúrnom dome vo Vysokej nad Kysucou pri príležitosti sviatku - Dňa matiek. Deti materskej školy, pod vedením učiteliek, s láskou uvili pre mamičky veľkú kyticu z básní, piesní, hier a tančekov, aby sa im poďakovali za lásku, starostlivosť a trpezlivosť, ktorú im preukazujú od ich narodenia.

Radosť aj dojatie bolo vidieť v tvárach všetkých, o čom svedčila nejedna vypadnutá slzička, ale aj veľký potlesk od vzácnych hostí. Na záver deti svojim mamkám odovzdali srdiečka, aby im ešte dlho pripomínali ako ich majú rady.



V pondelok 11. mája 2015 dopoludnia sa zaplnila i trieda materskej školy vo Vyšnom Kelčove. Mamičky, staré mamičky, ale aj oteckovia sa prišli pozrieť na program, ktorý pre nich malí škôlkári pripravili pri príležitosti Dňa matiek. Po celý rok ich zahŕňajú svojou láskou a starostlivosťou. Deti ich za to odmenili pekným programom: recitovali, spievali, tancovali a na koniec ich obdarovali tulipánom a vlastnoručne vyrobenými darčekmi. Nejednej z nich sa pri pohľade na svoje dieťa zaleskla slza na líci.

Ďakujem ti mama moja, že som tu a že som tvoja - tvoj.

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada