Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb vysocka hokejka2018 051Príjemné a takmer jarné počasie prilákalo v sobotu 10. marca 2018 do areálu ZŠ s MŠ E. A. Cernana 44 milovníkov hokejbalu na v poradí už VII. ročník hokejbalového turnaja - Vysocká hokejka 2018, ktorého každoročným usporiadateľom je obec Vysoká nad Kysucou.

Hokejbalový turnaj, ktorý sa hral na multifunkčnom ihrisku s umelým povrchom, odštartoval o 9:00 hod. a s obedňajšou prestávkou, počas ktorej sa hráči posilnili grilovanou klobásou, pokračoval takmer až do 16:00 hod.

Systém hry „každý s každým“, následné semifinále štyroch najúspešnejších mužstiev a ďalej zápas o tretie miesto a samotné finále preverili kondíciu a pripravenosť každého hráča. A silu celého mužstva. Po ukončení finálového zápasu, v ktorom o víťazovi museli rozhodnúť až samostatné nájazdy bolo konečné poradie hokejbalového turnaja Vysocká hokejka 2018 nasledovné:

1. Zvinkači

2. Tornádo

3. Nižný Kelčov

4. Hybná Páka

5. Staré medvede

Za najlepšieho strelca turnaja bol, na záverečnom vyhlasovaní výsledkov vo Vinárni HELA, dekorovaný Ondrej Jurčo z mužstva Tornádo, ktorý v turnaji strelil 7 gólov.

Za najlepšieho brankára turnaja bol vyhlásený Anton Jantoš z mužstva Nižný Kelčov.

Spestrením „obedňajšej prestávky“ bola súťaž „Kráľ strelcov“, do ktorej sa zapojili všetci hráči vrátane brankárov. Princípom bolo z vyznačeného miesta ihriska trafiť jeden piatich otvorov zakrytej brány. Najistejšiu ruku v súťaži mal Filip Janetka, ktorému sa podarilo bránu trafiť v každom z troch vyraďovacích kôl a zaslúžene si odniesol cenu, ktorú do súťaže venoval starosta obce Mgr. Anton Varecha.

Poďakovanie na záver patrí obci Vysoká nad Kysucou a všetkým ochotným chlapom, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom pričinili o prípravu a zdarný priebeh celého turnaja, no predovšetkým všetkým hráčom, ktorými mohli byť iba vysočania a ktorí v sebe našli odvahu a prišli si zasúťažiť, zašportovať a spoločne prežiť krásny deň ...

 

Foto: Maroš „Makalač“ Kmínek

 

Výsledky jednotlivých zápasov:

 

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada