Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb kontajnery textil2017 001Z dôvodu nerentabilnosti v súvislosti s pravidelným odvozom zrušila spoločnosť Pomocný anjel n. o., Hospodársky dvor PPD 436, 027 42 Podbiel, Zmluvu o zabezpečení bezplatného dodania a umiestnenia nádoby na obnosené, nepotrebné šatstvo a textil, ktorá bola umiestnená v centre obce Vysoká nad Kysucou.

Z tohto dôvodu obec Vysoká nad Kysucou, v snahe zabezpečiť a zefektívniť poskytovanú službu, oslovila nového dodávateľa, ktorým sa stal páa Zdenek Mišutka a uzatvorila Zmluvu o spolupráci pri zbere textílie a použitého šatstva. Zdenek Mišutka, ako oprávnená osoba bude vykonávať nakladanie s odpadmi t. j. zber a prepravu šatstva.

Na základe zmluvy boli do obce dodané tri kusy zberných nádob, ktoré boli umiestnené na odsúhlasených miestach. Prvá zberná nádoba je umiestnená v centre obce, pri obchode pani Magdy Dedičovej, druhá zberná nádoba sa nachádza na Nižnom Kelčove pri Potravinách pána Milana Lajčáka a tretia zberná nádoba je umiestnená vo Vyšnom Kelčove pri Gazdovskom dvore pána Jána Lysíka.

Do pozornosti občanom však dávame, že každá zberná nádoba na textil je monitorovaná kamerovým systémom obce a to z dôvodu kontroly vhodnosti jej využitia.

 

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada