Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb kosenie cintorinHK jun2017 005Príchodom stáleho slnečného a hlavne suchšieho počasia začala obec dňa 5. 6. 2017 s údržbou zelene na pohrebisku vo Vyšnom Kelčove. Kosenie a hrabanie trávy trvalo 2 dni. Pracovníci ďalej splanírovali povrch na pohrebisku, vyviazali pletivo a odstránili invazívne rastliny – Pohánkovec Japonský.

 

 

Ďalej sa kosenie presunulo do areálu bývalej ZŠ vo Vyšnom Kelčove. Cieľom bola údržbe zelene okolo budovy školy a telocvične, bežeckej dráhy i okolo ihriska.

 

 

V rámci údržby miestnych komunikáciíobec realizovala od 5. 6. 2017 mulčovanie trávy. Prechádzali sa krajnice miestnych komunikácií kde to dovoľujú priestorové podmienky a to do miestnych častí ako Vrchrieka, Jedľovník, Škradné, priestor na Širokom moste, priestor pred Varechovským potokom, vo Vyšnom Kelčove - Zátoka, Slončíky, Hranica a do Liskov.

 

 

Taktiež bola realizovaná pravidelná údržba zelene v centre obce (priestranstvo pri železničnom prejazde, chodník ku stanici ŽSR okolo Domu služieb č. 200 či breh Kysuce pri TJ Spartak)

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada