Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb volejbalovy turnaj memorial pivkova2016 01Dňa 16. 1. 2016 bol otvorený I. ročník volejbalového turnaja Memoriál Mgr. Márie Pivkovej na pamiatku bývalej riaditeľky ZŠ Horný Kelčov. Priaznivci športovej hry volejbal sa stretli v budove telocvične Základnej školy E. A. Cernana Vysoká nad Kysucou – Vyšný Kelčov už po 15. krát.

Športové podujatie o 9:00 hod. otvorili krátkymi príhovormi zástupkyňa ZŠ Mgr. Zdenka Lisková, starosta obce Mgr. Anton Varecha, predseda Združenia rodičov pri ZŠ s MŠ E. A. Cernana Milan Pivko a svojou prítomnosťou i riaditeľ ZŠ Mgr. Alojz Žuffa.

Minulý rok sa do súťaže prihlásilo nové družstvo mladých hráčov DHZ B a tento rok nás potešili muži nad 50 rokov, ktorí nabrali odvahu a aj napriek svojmu veku dokázali odohrať všetky zápasy, za čo im patrí veľký obdiv.

Turnaja sa zúčastnilo 6 zmiešaných družstiev a prebiehal spôsobom hry „každý s každým“ Po odohratých vzájomných zápasoch sa určilo víťazné družstvo. Vo večerných hodinách sa hráči i ich fanúšikovia tešili z nasledovného poradia:

1. Pavlíkovci

2. Liskovci

3. Obecný úrad + Lama plus

4. DHZ A

5. Päťdesiatroční

6. DHZ B

Sponzormi turnaja boli Základná škola E. A. Cernana – upomienkové predmety od ŠKD, obec Vysoká nad Kysucou - víťazné poháre a rodina Milana Pavlíka – finančný príspevok. Poďakovanie patrí rodičom, ktorí sa postarali o občerstvenie, súrodencom Milanovi a Petrovi Pivkovcom za chutný guláš, DJ-ovi M. Hradskému, ktorý nám spríjemňoval prestávky medzi jednotlivými zápasmi i žiakom ZŠ, ktorí sa starali o bodový prehľad počas celého trvania turnaja. Veríme, že aj budúci rok uvidíme staré, ale aj nové tváre, ktoré nás potešia kvalitným športovým zážitkom. Budeme sa na nich tešiť v telocvični vo Vyšnom Kelčove.

 

Na tomto mieste Vám prinášame niekoľko fotografií z turnaja, ktorých autorom je Ing. Ján Lisko ...

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada