Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb dievcata toalety po rekonstrukcii 04 I keď mnoho žiakov a študentov radostnejšie víta záver školského roka ako jeho začiatok, predsa len pre žiakov navštevujúcich ZŠ s MŠ E. A. Cernana vo Vysokej nad Kysucou v ústredí obce bol začiatok školského roka spojený s prekvapením. Pri vstupe do budovy školy pre nich nebolo pripravené prekvapenie jedno, ale rovno dve.

 

Prvé prekvapenie žiakov čakalo priamo pri vstupe, kde ich „privítal“ zrekonštruovaný priestor šatní, v ktorom boli umiestnené nové šatňové skrinky. Neskôr každý žiak dostal kľúčik od vlastnej uzamykateľnej skrinky, ktorú bude používať celý školský rok. Práce na rokonštrukcii a nákup skriniek financovala ako sponzorský dar škole spoločnosť A&T Group a.s.

Druhé prekvapenie na žiakov čakalo v podobe ukončenej III. etapy zrekonštruovaných dievčenských toaliet na prízemí školy. Realizáciou prác sa tak po troch rokoch podarilo odstrániť havarijný stav toaliet v budove ZŠ s MŠ E. A. Cernana v ústredí obce. Žiakom a žiačkám sú tak dispozícii moderné a hlavne hygienické priestory, ktorých súčasťou sú i toalety pre prípadných imobilných žiakov. Rekonštrukcia toaliet bola financovaná z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR a z rozpočtu obce Vysoká nad Kysucou. Práce na základe výberového konania realizovala spoločnosť B&B Korňa.

 

Dievčenské toalety na prízemí školy PRED rekonštrukciou ...

 

 

Dievčenské toalety na prízemí školy PO rekonštrukcii ...

 

zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada