Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 0905 884 634
MAIL: obec@vysokanadkysucou.sk

Vyberte váš jazyk

hasicsky ples mV sobotu 16. 05. 2015 hasiči z Horného Kelčova, Vysokej a Púchova vymenili zásahové obleky za obleky a kravaty. Pozvanie prijal aj náš pán starosta Mgr. Anton Varecha, ktorý prišiel aj so svojou družinou v krásnych krojoch.

Príhovor zaznel z úst Mareka Zajíca a Adi Strížovej. Súčasťou príhovoru bolo poďakovanie za veľkú podporu všetkým našim sponzorom, starostovi a všetkým, ktorí nás akýmkoľvek spôsobom podporujú.

Ples slávnostne zahájilo družstvo žien a mužov kombináciou dvoch tancov valčíkom a polkou. Nechýbali ani najmenšie hasičky, ktoré tiež zatancovali tanec STREET DANCE. Nechýbala ani tombola, ktorej hlavnou cenou bola televízia, gril.... a veľa ďalších hodnotných cien.

Veľmi pekne sa chceme poďakovať Dankovi Lysíkovi,že nám pomohol pozdvihnúť úroveň nášho plesu. Všetci sa zabávali až do skorých ranných hodín do tanca hrala hudobná skupina KRYSTAL.

Text: Aďa Strížová
Foto: Ľubka Strížová

Na tomto mieste vám prinášame niekoľko fotografií z krásneho podujatia ...


zskeuroregionregion kysuce logorrafarnostbeskydsko javornicka magistralamykysucemojekysuce vysoka nad kysucouteszeleny bodcaf logobiblicka zahrada